Kunt u meedoen met een medisch onderzoek?

1. Welke diagnose is er bij u gesteld?

Uitzaaiingen van dikke-of endeldarmkanker
Uitzaaiingen van andere vorm van kanker

2. Waar bevinden de uitzaaiingen zich?

Alleen in de lever.
In de lever en/of andere organen.

Copy

Dit onderzoek is bedoeld voor mensen die geopereerd worden aan leveruitzaaiingen van dikke darm kanker.

Lees verder >

Orchestra

Onderzoek naar een nieuwe behandeling voor patiënten met uitgezaaide dikkedarmkanker. Een combinatie van chemotherapie en een lokale anti-tumor behandeling wordt vergeleken met een behandeling met chemotherapie.

Lees verder >

PUMP

Deze studie is bedoeld voor patiënten met operabele leveruitzaaiingen van darmkanker. Met de studie wordt onderzocht of chemotherapie via een chemopomp de overleving van patiënten kan verbeteren.

Lees verder >

PUMP III

Deze studie is bedoeld voor patiënten met terugkerende leveruitzaaiingen van darmkanker. Met de studie wordt onderzocht of chemotherapie via een chemopomp de overleving van patiënten kan verbeteren.

Lees verder >

Miracle

Deze studie is bedoeld voor patiënten met operabele leveruitzaaiingen van darmkanker. Er wordt onderzocht of door middel van bloedonderzoek kan worden bepaald welke patiënten een hoog risico hebben op terugkeer van de ziekte na de operatie.

Lees verder >

Future

Onderzoek naar de beste manier om patiënten te controleren na een operatie voor leveruitzaaiingen van dikke darmkanker.

Lees verder >

Lava

Onderzoek naar de beste behandeling van leveruitzaaiingen van dikke darmkanker in patiënten met een hoog operatierisico.

Lees verder >

Cairo 4

Onderzoek naar een nieuwe behandeling voor patiënten met dikkedarmkanker in een gevorderd stadium en uitzaaiingen die niet te verwijderen zijn.

Lees verder >

Cairo 5

Studie naar de optimale chemotherapie voor patiënten met leveruitzaaiingen van dikke darmkanker die in eerste instantie niet in aanmerking komen voor een operatie.

Lees verder >

Deze website richt zich voornamelijk op uitzaaiingen van dikke darmkanker. Vraag aan uw arts of er onderzoeken zijn voor uw vorm van kanker.